Microsoft Windows 11

Verktøy som Forankringsassistent og Skrivebordsgrupper er laget for å hjelpe deg med enkel fleroppgavekjøring. Vi har ofte mange programmer på maskinen som vi ikke bruker. Det er unødvendig å la dem være på maskinen, om en ikke skal bruke de. For å fjerne programmer trykker du igjen på windows knappen.

Veiledning for oppdatering av Extensor 05 – versjon 1.16. Dette avsnittet beskriver situasjoner som kan føre til at data går tapt. Du trenger ikke å oppgradere til Windows 11.

  • Google Cloud Print veiledning Informasjon om Google Cloud Print Skrive ut med Google Cloud Print Appendix Innhold Slik leser du håndbøkene…
  • For å gjøre det må vi se om mappen$Windows.~BTfinnes på harddisken.
  • Selv om ikke alle problemer er like enkle å løse, er det en del ting du kan gjøre selv.

Vi fraråder å kjøre det på en vanlig PC du bruker til normalt arbeid. Pcene må allerede være innrullert i Intune MDM. Og må oppfylle minimumskravene til windows 11. Og mest sannsynlig så betaler du for det allerede ssleay32.dll mangler. Før du begynner bør du forsikre deg om at PC-en din lever opptil minimumsspesifikasjonene ovenfor. Her er det spesielt viktig å legge merke til kravet om støtte for TPM 2.0.

God It

Det ligger blant annet en masse filer fra Windows update og gamle filer fra gamle Windows installasjoner på harddisken din. Her i dette eksemplet viser jeg deg hvordan jeg fjernet mange GB med filer jeg ikke har bruk for. EasyPC er ett dataverksted i Bergen, som tar imot maskiner fra hele Norge.

Sjekk at alt arbeidet ditt er lagret, og trykk på “Start på nytt” i vinduet som dukker opp. I tillegg til oppdateringer for Windows kan Update også søke etter oppdateringer til andre Microsoft-programmer som for eksempel Microsoft Office.

Gratulerer Med Medlemsskap I Pc Speedcat

Oppdateringsadministrasjon kan bare administreres fra konsollen. Rull tilbake oppdateringer på enkeltenheter hvis de er ustabile, eller ignorer dem slik at de ikke vises i oppdateringsresultater eller blir distribuert på nytt. Distribuer oppdateringer for Windows-operativsystemer og tusenvis av andre programmer fra tredjeparter for å få altomfattende beskyttelse. Sikre data, enheter og apper med nestegenerasjons antivirus, oppdateringsadministrasjon og sikkerhetskopiering i skyen. Denne kommer med flere nye funksjoner, en drøss av forbedringer og sikkerhetsfikser. Hvis du ønsker å bruke en annen nettleser enn Edge som standard i Windows 11, bør du forberede deg på omstendelig arbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *